lørdag den 13. august 2011

Barnedåb

Her er det kort, jeg lavede som indbydelse til barnedåben. Jeg er ikke så meget til lyseblåt og lyserødt til de små, så derfor valgte jeg stærke farver, og så har jeg noget med farven grøn. Begge papirer er fra Prina, hvor det mønstrede papir er My mommy and me, mens det grønne er en bagside på noget, som jeg nok aldrig kom til at bruge. Der var simpelthen ikke farver nok på. Jeg elsker farver. Jeg så ideen med bølgepap et andet sted, og er blevet vild med at bruge det. Jeg kan godt lide, at man ikke ved, hvordan det former sig.

 Legeklodserne er fra en stempel, jeg har købt brug af Pernille, mens jeg selv har skrevet "Barnedåb". Jeg forsøger så vidt muligt selv at skrive på mine layouts og kort, fordi så kan man se det er mig, der har lavet dem, og det bliver også sjovere for andre at kigge på om mange år. Så er der selvfølgelig også et billede af lille Marius, som han kom til at hedde.

Da det nu er min dreng, der skulle døbes så brugte jeg en borderpunch med tog i det ene hjørne. Jeg ville så gerne bruge denne punch, men kunne ikke få det til at virke på selve kortet, så det blev indvendig istedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar